Het organiseren van een groepsreis is allesbehalve eenvoudig. Dit vergt kennis en ervaring, en dat is nou precies wat Duke Travel te bieden heeft. Duke Travel biedt alleen de beste wintersport groepsreizen, zoals dit ook geldt voor stedentrips voor groepen en survival reizen, ideaal geschikt samen met je familie of met bijvoorbeeld je collega’s.

Samen genieten van een survival reis in Thailand

Neem nou een survival reis naar Thailand met je collega’s. Duke Travel zorgt voor de gehele reis en zorgt dat er elke dag opnieuw buitensport activiteiten op de agenda staan. Er is ruimte voor raften en ook bijvoorbeeld een kompaswandeling behoort tot het programma. Dan kan je boeken bij Duke travel en de georganiseerde groepsreis ook meteen geschikt als ultieme teambuildingsreis. Uiteraard is een survival reis ook prima geschikt voor scholen of om samen met je teamgenoten van de sportclub te maken.

Ook voor de beste stedentrip groepsreizen

Duke Travel biedt ook de beste stedentrip groepsreizen. Ga met je familie of collega’s eens een weekend of midweek naar bijvoorbeeld Barcelona, Berlijn, Parijs of Praag. Duke Travel zorgt voor de gehele organisatie waardoor je zeker weet dat je alle mooie plekken van een stad te zien krijgt. Daarnaast is er ruimte genoeg om te shoppen in de stad. Om de organisatie hoef jij je met Duke Travel in elk geval geen zorgen te maken.

Geniet met een leuke groep mensen van een wintersportvakantie

Duke Travel biedt ook een groepsreis wintersportvakantie. Ook dan breng je in kaart wat je van de reis verwacht en laat je vervolgens Duke Travel de reis voor je regelen. Van skipas tot accommodatie en het vervoer, je wordt door Duke Travel compleet ontzorgd. De wintersport groepsreizen worden met name in Oostenrijk georganiseerd en ook nu zal alles tot in de perfectie georganiseerd worden.