Een rondreis maken door Azië is iets wat door veel mensen wordt gezien als een ultieme reis. Onder jongeren zeer populair, maar ook voor veel volwassenen is dit iets wat zij graag willen doen. Echter is Azië erg groot dus is het belangrijk van tevoren een goede planning te maken voor jouw rondreis. Welke landen kun je bijvoorbeeld het beste bezoeken? Zo kun je bijvoorbeeld door Sri Lanka reizen of ervoor kiezen om door Thailand of Indonesië te trekken. Een reisbureau, zoals Footprint Travel, kan je hier goed over adviseren. Via hen kun je jouw ideale reis samenstellen en zo combineer je niet te missen hoogtepunten met onbekende parels. In deze blog krijg je wat handige informatie voor het samenstellen van je eigen reis naar Azië en ontvang je meer informatie over Sri Lanka, Indonesië en Thailand.

Sri Lanka

Sri Lanka, de parel van de Indische Oceaan. Start je rondreis vlakbij het vliegveld van Colombo, in Negombo en trek vanuit hier eens het binnenland in. Zorg er dan voor dat je een bezoek brengt aan Polonnaruwa en ontdek hier de mooiste tempels van Sri Lanka! De combinatie tussen de stranden in Negombo en de cultuur in Polonnaruwa is geweldig.

Thailand

Ontdek de paradijselijke stranden die Thailand te bieden heeft door een bezoek te brengen aan de provincie Krabi. Vanuit hier kun je gemakkelijk Railay Beach bezoeken en dit strand staat bekend als één van de mooiste stranden van Thailand. Indien je hier bent kun je met de boot gemakkelijk even langs Ao Phra Nang gaan, nog zo’n fantastisch strand! Naast de mooie omgeving kun je in dit deel van Thailand ook geweldig snorkelen.

Indonesië

Indonesië bestaat uit duizenden eilanden en dit maakt het een perfect land om te ‘eilandhoppen’. Bezoek bijvoorbeeld Bali. Je Bali staat bekend om haar relaxte sfeer en door een samengestelde reis van Footprint Travel ervaar je de ultieme vakantie Bali. Kies er bijvoorbeeld voor om Ubud te bezoeken, het culturele centrum van het eiland, of ga heerlijk relaxen en leren surfen op de stranden bij Kuta. Voor ieder wat wils!