Via tanzaniaspecialist.com bezoek je ook Serengeti National Park, een uniek stuk natuur op aarde dat z’n gelijke echt niet kent. Je maakt er een safari onder leiding van een ervaren gids en overnacht er letterlijk midden in de natuur, tussen de dieren en slechts verlicht door de sterren aan de hemel.

De grond trilt er letterlijk onder je voeten

Kies je voor een safari door Serengeti National Park dan kies je voor avontuur en zie en voel je dingen die je nooit eerder voelde. Wat te denken van bijvoorbeeld ‘de grote trek’; miljoenen dieren die op hetzelfde moment door Serengeti National Park trekken en de grond onder je voeten letterlijk laten trillen. Een onvergetelijke ervaring die je echt alleen in Tanzania meemaakt.

De gidsen kennen de wetten van de natuur

In een jeep met open dak trek je door de natuur en zie je de meest mooie landschappen en trek je dwars door het territorium van de Big 5. Uiteraard word je begeleid door de beste gidsen die de wetten van de natuur kennen, je vertellen over de ecosystemen en ook kennis hebben van de aanwezige dieren en de geschiedenis van Serengeti National Park. Een safari door het park betekent schakelen tussen olifanten en de eeuwenoude baobab bomen. Je ziet fraaie savannes en rivieren en geniet van bijvoorbeeld volpensioen midden in National Park. Je hoort ’s nachts de geluiden van de natuur en het enige licht dat je ziet is dat van de sterren aan de verder aardedonkere hemel. Uiteraard biedt tanzaniaspecialist.com absolute veiligheid wat betreft de safari en zeker ook wat betreft het overnachten in Serengeti National Park.

Serengeti National Park

Nooit eerder zag je zulke prachtige natuur. De vriendelijke gidsen leiden je de weg tussen dieren en kennen de geheimen van het Serengeti National Park. Het spreekt voor zich dat de tanzaniaspecialist.com alleen met de beste gidsen werkt en kiest voor de beste accommodaties om te overnachten en tijdens de safari’s gebruik maakt van materiaal van alleen de beste kwaliteit. Nooit eerder was de natuur zo overweldigend mooi en zo dichtbij. Bekijk gerust de informatie op de het internet omtrent het Serengeti National Park.

Verrassend voordelige prijzen voor ene onvergetelijke vakantie

De prijzen die tanzaniaspecialist.com vraagt voor de vakantie rond Serengeti zijn verrassend voordelig, zeker afgezet tegen de geleverde kwaliteit en de once in a lifetime ervaring die het je geeft. Laat de medewerkers van tanzaniaspecialist.com je helpen bij het samenstellen van je korte of langere safari en laat ze je de beste denkbare service bieden, want daar staat deze specialist ook al bekend om. Het vieren van een vakantie in Serengeti is onvergetelijk en vergt uiteraard wel enige voorbereiding. Bovendien wil je uiteraard zelf ook alles weten rondom de reis. De medewerkers van tanzaniaspecialist.com helpen je graag verder. Wil je dus genieten van een onvergetelijke vakantie dan check je vandaag nog de website www.tanzaniaspecialist.com en zie je ook de andere mogelijkheden die deze specialist op het gebied van vakanties in Tanzania te bieden heeft.