Veel mensen kiezen ervoor om een avontuurlijke vakantie in het buitenland te doen. Wat is er nou nog avontuurlijker dan kamperen in Thailand? Sinds kleins af aan hadden we een chalet in Brabant. Ik vond kamperen sinds kleins af aan al super leuk. In dit artikel ga ik je overtuigen waarom jij ook moet gaan kamperen in Thailand. Ik wens je veel leesplezier! 

Natuurgebied

Thailand staat natuurlijk bekend om zijn mooie natuur gebied. Wist je bijvoorbeeld dat een tiende van alle diersoorten op aarde leven in Thailand. Verder heeft Thailand hele mooie bergen waar je kan gaan hiken. De tocht zou vast een zware tocht zijn maar het uitzicht is adembenemend. Verder kan je natuurlijk ook heel uitrusten op het prachtige strand van Thailand 

Jong en oud 

In Thailand is er veel te beleven voor jong en oud. Gaan er senioren mee kamperen? Dan is er ook een seniorencamping. Voor de kinderen zijn er ook veel leuke activiteiten te doen. Van het zipline in het bos tot het doen van een spannende speurtocht in de natuur. Kortom Thailand is een leuke bestemming voor jong en oud. Wat wel wordt aangeraden is om alles goed te boeken. Zo voorkom je veel gezeik en het bespaart ook nog eens veel tijd. Heb je iets meer te besteden? Overweeg het eens om een tourguide in te huren. Je zult merken dat je Thailand heel anders gaat beleven. 

Accommodatie

Het kamperen op Thailand kan je het beste op kampeerterreinen doen. Zo weet je zeker dat alles goed geregeld en veilig is. Ik raad het je zeker af om illegaal te gaan kamperen. Dit kan hartstikke gevaarlijk zijn met alle gevolgen van dien. 

Ben jij wel eens gaan kamperen in het buitenland? Ik ben heel erg benieuwd naar jouw ervaringen!