Eindelijk mag je dan op die welverdiende vakantie. Maar wat doe je met je auto? Heeft die niet ook een beetje extra aandacht verdient? Met het luxe Valet Parking is meteen die vraag beantwoord. Deze parkeerdienst zorgt ervoor dat je auto in goede handen is. Bovendien zijn bij deze parkingservice veel handige opties bij te boeken.

 

Wat is Valet parking?

Deze parkeerdienst wordt je aangeboden door Schiphol. Je kunt vooraf een plaats reserveren bij Schiphol Valet parking. Boeken kan tot 24 uur voor vertrek. Bij aankomst op de luchthaven kun je je auto in het daarvoor bestemde parkeervak zetten. De parkeerplaatsen speciaal bestemd voor Valet parking gebruikers bevinden zich vlak voor de terminal, zodat je niet ver meer hoeft te lopen. Hier geef je de autosleutels af bij een medewerker van de servicebalie. De Valet parking medewerker zal er dan persoonlijk op toezien dan jouw auto naar een overdekte en afgesloten parkeergarage wordt gebracht, vlakbij de luchthaven. In deze parkeergarage is 24 uur per dag bewaking en is niet toegankelijk voor onbevoegden. Jouw auto staat hier veilig en beschermd tegen de weersinvloeden van buitenaf.

Bij terugkomst staat je auto meteen klaar. De parkeerservice houdt namelijk zelf jouw vluchttijden in de gaten, zodat je zelf niet naar de servicebalie hoeft te bellen dat je eraan komt. Je haalt je sleutels op en voor je het weet ben je alweer onderweg naar huis.

 

Luxe extra’s

Valet Parking scheelt je een heleboel tijd en gedoe. Je hoeft niet langer op zoek te gaan naar een parkeerplaats en je hoeft nooit ver te lopen naar de terminal. Daarnaast heeft deze parkeerservice nog meer voordelen. Zo kun je namelijk extra services bijboeken als je je auto in de Valet Parking parkeergarage laat stallen. Deze extra services zijn;

 • Autowassen en ruitenvloeistofservice
  Zorg ervoor dat niet alleen jij, maar ook je auto weer straalt als je terugkomt van vakantie. Met deze service wordt jouw auto grondig onder handen genomen en de ruitenvloeistof bijgevuld.
 • Boeketservice
  Wil jezelf of een ander verrassen met een prachtige bos bloemen als je thuiskomt? Met de boeketservice krijg je bij de servicebalie met je sleutels meteen een bos bloemen overhandigd. Het boeket wordt in overleg samengesteld.
 • Chauffeursservice
  Na een lange en vermoeiende reis kun je misschien echt geen energie meer hebben om naar huis te rijden. Met de Chauffeursservice wordt je veilig in je eigen auto naar huis gebracht door een gekwalificeerde chauffeur.
 • Bandenwissel service
  Laat tijdens je vakantie je zomerbanden of winterbanden vervangen, zodat je auto meteen klaar is voor het nieuwe seizoen.