Ga je dicht bij huis op vakantie of huur je ergens een camper om een prachtig land door te trekken? Thailand staat er niet zo om bekend, maar ook hier is het uiteraard mogelijk om een camper of iets dergelijks te huren! Het leukste is en blijft toch wel om hier te gaan backpacken, dan kom je tenslotte de echte cultuur tegen. Wil je toch graag met een caravan of camper op vakantie? Houd dan rekening met deze dingen!

Kies zorgvuldig je bestemming

Dicht bij huis zijn er talloze campings te vinden waar je zo met je caravan heen kunt karren. Van vertoeven in de Franse wijngaarden tot genieten van echte Italiaanse pizza’s en pasta’s. Buiten Europa zijn natuurlijk nog meer fantastische bestemmingen waar je onbezorgt met een camper rond kunt toeren. Canada kent een ongerepte natuur waar je eindeloos geniet van de prachtige natuur. Toer met je camper door het National Park Banff waar je de route langs de Rocky Mountains vervolgt. Zelfs dicht bij huis kun je prachtige camperroutes maken langs de Franse of Italiaanse Rivièra.

Fly & drives over de hele wereld!

Fly en drive wordt steeds populairder onder reizend Nederland. Erg voordelig als je geen camper of caravan aan wil schaffen, maar wel lekker van een campingvakantie wil genieten. Vlieg naar een van de mooiste steden in Zuid-Europa waar je de reis per camper of auto vervolgt. Ontdek op eigen houtje de lekkerste mediterrane gerechten en maak kennis met de bijzonder gastvrije Portugese cultuur. Een fly en drive naar scandinavië is ook ontzettend populair. Hier ontd

ek je met je camper de ongerepte natuur: azuurblauwe meren, omringt door immense bergen op de top bekleed door sneeuw.