Zit jouw rondreis door het prachtige Thailand er helaas alweer op? Gelukkig heb je dan de kiekjes nog. Het blijft fantastisch om af en toe opnieuw door de foto’s heen te gaan om weer helemaal het vakantiegevoel te krijgen. Waarschijnlijk bewaar je de foto’s op je smartphone of laptop. Maar hoe leuk zou het eigenlijk zijn als je een fysiek fotoboek hebt waar alle favoriete foto’s van je rondreis door Thailand instaan? Een fotoboek pak je er nou eenmaal sneller bij. Al helemaal als je deze op een boekenplank in de woonkamer zet.

 

Een fotoboek van je rondreis door Thailand maken? Wij geven hieronder 3 tips voor het maken van een prachtig fotoboek.

Tip 1. Selecteer de mooiste foto’s

Na een rondreis heb je waarschijnlijk honderden foto’s op je laptop en/of smartphone staan. Allereerst is het belangrijk om alle foto’s op één apparaat te verzamelen. Als je dit hebt gedaan dan kan je beginnen met het selecteren van de mooiste foto’s voor in het fotoboek. Kies je favoriete foto als cover van het boek en selecteer alle andere foto’s die je in het fotoboek wilt plaatsen.

Tip 2. Inhoud

Het selecteren van de mooiste foto’s is vaak niet het moeilijkste bij het maken van een fotoboek van je vakantie. Echter is het bepalen van de inhoud een stuk lastiger. Kies je voor wel of geen tekst, kies je voor een rustige opmaak of juist voor een drukker opmaak? Maak keuzes betreft de inhoud van je fotoboek en maak de opmaak helemaal naar wens.

Tip 3. Zoek naar een aanbieding

Het maken van een fotoboek kan redelijk duur zijn. Zeker als je een fotoboek maakt van een lange rondreis, doordat je meer pagina’s nodig hebt voor alle foto’s kost het fotoboek vaak ook meer. Dat terwijl je gemakkelijk kunt besparen door te zoeken naar aanbieden. Zo profiteer je momenteel op Fotoboeken.nl van hoge korting op je fotoboek!