Voor veel mensen is het een droom om een reis te maken door Thailand. Echter denken veel mensen dat dit enorm duur is en blijft het dus bij een droom. Toch valt het nog best mee. Je kunt best eenvoudig met een laag budget door Thailand reizen. Maar hoeveel geld heb je nu echt nodig om door Thailand te reizen? Meer weten over reizen? Kijk dan op deze blog over reizen.

Accommodatie

De accommodatie is verreweg waar je het meeste geld aan kwijt bent. De accommodatie kun je zo goedkoop als wel duur maken als je zelf wilt. De prijs van de accommodatie hangt af van een aantal factoren: De plek, hoeveelheid personen en de hoeveelheid luxe. Over het algemeen kun je al vanaf 5 euro per nacht overnachten in Thailand. In steden als Bangkok ligt deze prijs een stuk hoger. Meestal tussen de 15 en 35 euro voor een tweepersoonskamer.

Eten en drinken

Eten en drinken in Thailand is ook erg goedkoop. Over het algemeen is de lifestyle in Thailand erg goedkoop. Meer weten over lifestyle? Op deze website is alles over lifestyle te vinden. In Thailand heb je al voor 10 euro per dag genoeg om van te kunnen leven qua eten en drinken.

Vervoer

Er zijn meerdere opties van vervoer in Thailand. Binnen steden kun je een scooter huren of je met de tuktuk laten vervoeren. Dit is beide erg goedkoop. Om naar andere steden te gaan kun je met de bus. Dit is meestal tussen de 10 en 20 euro. Als je echt ver moet kun je met het vliegtuig. Deze vluchten zijn meestal niet duurder dan 50 euro.

Activiteiten

Natuurlijk wil je ook nog wat dingen doen op je reis. Ga naar dit blog over reizen, om nog meer artikelen te lezen over reizen. Activiteiten kunnen je reis wel een stuk duurder maken. Toch zijn de meeste activiteiten niet duurder dan 20 euro. Kies dus zorgvuldig uit welke activiteiten je wel en niet wilt doen. Nog verder geïnteresseerd in lifestyle? Kijk dan op deze website waar alles over lifestyle te vinden is.